Garanție și retur


Garanție

Garanția produselor achiziționate este de 12 luni pentru toate produsele, cu excepția celor din categoria consumabilelor.

Toate produsele achiziționate de pe SITE sunt insoțite de certificat de garanție, cu excepția consumabilelor. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. CLIENTULUI i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz.

Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către FURNIZOR, CLIENTUL poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse de la FURNIZOR conform termenilor legali specificați în aceste Termene și Condiții precum și în Certificatul de Garanție.

Valoarea maximă a obligațiilor FURNIZORULUI în cazul nereparării sau neînlocuirii prosusului este egală cu valoarea sumei încasate de către FURNIZOR de la CLIENT, pentru produsul achiziționat.

Condițiile de garanție sunt parte integrantă a documentelor de vânzare – cumpărare. Prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declară că a luat la cunoștință prevederile acestor documente.

Retur

Potrivit OUG nr 34/2014, CLIENTUL are dreptul să returneze orice produs achiziționat, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul achiziționat se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorat în nici un fel, cu etichetele intacte, cu toate accesoriile incluse, fără urme vizibile de folosire, însoțit de factură.

Returul se face prin colet cu acceasi firmă de curierat cu care a fost livrat. Pentru toate comenzile, suma va fi returnată în decurs de maxim 14 de zile de la data returnării produselor.

Meniu Principal